Centrul de psihoterapie PsyClinicCopyright Stancescu Ana Raluca               Logo by Gheorghe Bogdan                   Contact
Index Medical ROmedic - Piata medicala online
Anxietatea: Descriere si tratament
Atelier de psihoeducatie pentru persoanele care sufera de tulburari de anxietate

Pe parcursul a 6 ore (2 zile x 3 ore) se vor discuta cauzele si simptomele tulburarilor anxioase, mecanismele biologice din spatele simptomelor, mecanismele psihologice care mentin anxietatea, dar si cele mai eficiente metode de tratament. O ocazie excelenta pentru a decide ce tip de tratament este indicat pentru dumneavoastra!
Comunicarea in cuplu
Atelier de crestere a abilitatilor de comunicare in relatii

Atelierul, structurat in 6 module, contine atat o parte teoretica, cat si o parte practica (ex. jocuri de rol), si are ca obiectiv cresterea abilitatilor de comunicare in relatiile de cuplu. La sfarsitul acestui atelier veti sti cum sa identificati si sa eliminati cele mai frecvente erori de comunicare, cum sa va exprimati asertiv nevoile, dorintele si nemultumirile si cum sa gestionati eficient situatiile conflictuale din cuplu.
Depresia: Fii alaturi de cel drag!
Atelier pentru familiile persoanelor cu depresie

Cand vine vorba de depresie, pare ca nimic din ceea ce facem nu il ajuta pe cel drag sa se simta bine. Acest lucru poate fi frustrant pentru familie, dar si pentru cel aflat in suferinta. Alaturi de specialistii PsyClinic, poti dobandi abilitatile necesare pentru a-l ajuta pe cel drag sa depaseasca depresia si sa-si mentina starea de bine!
Brosuri,
articole
Cursuri,
ateliere
Audio,
  video
Atacuri de panica, ganduri obsesionale, stres, anxietate?
       Citeste brosura "Tulburarile de anxietate"